η εταιρία

Η εταιρία Hellas Frost, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998 με βασική μελέτη την μέθοδο της βιολογικής καλλιέργειας και της συμβατικής καλλιέργειας λαχανικών προσφέροντας προϊόντα ταχείας και βαθιάς κατάψυξης. Όλη η παραγωγική διαδικασία, απο τη σπορά μέχρι την συγκομιδή και την συσκευασία γίνεται κάτω απο αυστηρές συνθήκες με τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής και την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού.

Τα λαχανικά καλλιεργούνται στις έυφορες κοιλάδες του Ερυθροποτάμου, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Η επιλογή αυτή έγινε για την γρήγορη μεταφορά των λαχανικών στη μονάδα μας (μικρότερη των 30'). Έτσι τα λαχανικά της Hellas Frost διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα τους και η περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά είναι ίση ή μεγαλύτερη από ορισμένα νωπά λαχανικά τα οποία φτάνουν στο τραπέζι σας 2-3 ημέρες από την συγκομιδή τους.

Quality Demo

Demo Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

ISO EN ISO 22000:2005 certified
ISO EN ISO 22000:2005 certified
Ελλά-Δικά-Μας