σκόρδοσκόρδο

Το σκόρδο, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα ως άρτυμα στην παρασκευή φαγητών, και είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Αποτελεί βασικό στοιχείο στη μαγειρική πολλών χωρών. Χρησιμοποιείται σε ψητά, βραστά, σε σάλτσες, σε σαλάτες. Το σκόρδο μπορεί να τρώγεται ωμό για να σκοτώνει τα βακτηρία, να βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κατά το μαγείρεμα, το σκόρδο παύει να είναι μικροβιοκτόνο επειδή καταστρέφεται πλήρως η αλλισίνη. Ωστόσο δεν χάνει όλες τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Quality Demo

Demo Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

ISO EN ISO 22000:2005 certified
ISO EN ISO 22000:2005 certified
Ελλά-Δικά-Μας