Το σπανάκι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες Α και Κ. Επίσης, το σπανάκι είναι πλουσιότατη πηγή μαγγανίου και φυλλικού οξέος, ενώ παρέχει μαγνήσιο και σίδηρο, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Τρώγεται είτε μαγειρεμένο είτε ωμό.
Demo Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas et netus et malesuada fames ac turpis egestas.